Ach ty kočky!

Kdo má rád zvířata, má rád i lidi

Toto přísloví jste jistě alespoň jednou v životě slyšeli. Popravdě řečeno, něco na tom bude. Jak jste na tom vy? Máte rádi zvířátka a chováte i nějaké doma? Dáváte přednost kočce nebo pejskovi před jinými domácími zvířátky?

Další člen rodiny

Zdomácnělé zvíře se automaticky stává dalším členem rodiny. To vám potvrdí všichni, kdo nějaké to zvířátko vlastní. Malé děti, vyrůstající společně s libovolným domácím mazlíčkem se naučí zodpovědnosti. Zpočátku jsou všechny děti nadšené, že mají důležitou roli v péči o zvířátko, krmí je, čistí pelíšek, povídají si s ním a většinou si vytvoří láskyplný vztah. V pozdějším věku, kdy se ze všeho stane rutina, velmi často přebírají péči o zvířecího miláčka rodiče, především v době studií, kdy se děti rozutečou do světa.

blog_ach_ty_kocky

Nejoblíbenější a nejčastější domácí zvířátka jsou psi a kočky

A na kočky se nyní zaměříme i my. Protože kočka, jak jistě víte, není typickým mazlíčkem. Už vůbec ne, pokud se rozhodneme, že se s kočkou třeba pomazlíme. Na nás totiž vůbec, ale vůbec nezáleží. Přátelé, jak správně tušíte, je to kočka, která rozhoduje, zda se bude mazlit, či nikoliv.

Ano, kočka je dáma, královna, princezna, hrdá panovnice, osobnost. A přeci je máme rádi. Protože v tu chvíli, kdy se k nám přitulí, začne příst a dávat vám najevo přízeň, že všeho zanecháte a užíváte si přítomný okamžik. A o tom to je :) Zapomenete na všechny starosti světa a jen jste.

Není kočka jako kočka. Ale tuhle slečnu kočku si zamilujete na první pohled. Frajerka s růžovými brýlemi a velkou mašlí. Pravé kočičí zelené oči a kolem krku perlové korále. Dáma jak se patří. Doppler LADY CAT.

Snímek obrazovky 2020-05-23 v 10.59.42

Pro všechny milovnice koček.

 

Všechny další kočičí deštníky najdete zde.

 

Zpět do obchodu