Námořnický styl

Nesmrtelná kombinace

Léto, moře, prázdniny, dovolená. Slunce, pláže, cizí kraje a k tomu nesmrtelný námořnický styl. Těšíte se?

Narychlo sbalit, odjet a užívat si. Co si vzít s sebou? A třeba zrovna oblečení v námořním stylu. Je to krásná a oblíbená letní móda, která sluší opravdu všem. Dokonce i můžům.

Ponožky s potiskem kotviček, proužků, mušliček, manžetové knoflíčky, motýlek nebo kravata a můžete vyrazit, pánové. Kombinace modré, bílé a červené barvy je nadčasová.

Trička, šaty, kraťasy, boty, šátky, svetry, kšiltovky, v elegantním i sportovním stylu. Dokonce i slavná módní návrhářka Coco Chanel měla ve svém šatníku pruhované modely.

A zdaleka nekončíme. Abychom si kousek léta a pohody přinesli do svých domovů, námořnický styl se dostal i tam. Můžeme si pořídit patchwork přikrývku, polštář, povlečení, župany i ručníky.

Slunce, pláže a bohužel, někdy i déšť. Abychom vás trochu potěšili, nabídneme vám v námořnickém stylu i deštníky. Firma Doppler přináší v letošní kolekci Jaro-Léto 2019 deštníky Sailor. Tyto deštníky mají navíc kvalitní potah s UV ochranou 50+, což zaručuje 95% ochranu před škodlivými slunečními paprsky.

růžový dámský skládací deštník světle modrý dámský deštníktmavě modrý sailor deštník

Tak co? Líbí se vám? Pokud jste trochu konzervativní, bude vám stačit malý deštník v tmavě modré Navy barvě Doppler Zero99 nebo Doppler Slim UNI Navy.

Krásné léto Vám přeje Tým ZnačkovéDeštníky.cz

Deštníky jsme nadšeni ♥