Ultralehké deštníky

TOP produkt na trhu již řadu let. Ultralehké skládací deštníky Doppler.

Jedny z nejlehčích deštníků v naší nabídce Doppler Havanna mají hmotnost pouhých 140 g! Jedná se o vynikající malé odlehčené deštníky se supertenkým potahem z velmi jemného polyesteru a příjemnou pogumovanou rukojetí. Konstrukce deštníku je v kombinaci hliníku a sklolaminátu, což zaručuje lehkost a odolnost větru.

Ve třech základních uni barvách černé, červené a tmavě modré jsou tyto deštníky na trhu již několik let a patří mezi TOP produkty. Jsou oblíbené u žen i u mužů. Deštník je tak lehký, že zapomenete, že ho s sebou máte a vzpomenete si na něho s radostí až při dešti.

Doppler Havanna Uni černý odlehčený skládací deštník složený doppler-havanna-uni-cerveny-odlehceny-skladaci-destnik Doppler Havanna Uni modrý odlehčený skládací deštník složený 

Dvakrát ročně s novou jarní a podzimní kolekcí přináší firma Doppler nové uni barvy (jednobarevné), na jaro světlejší jemné odstíny, na podzim tmavší tlumenější barvy. V každé kolekci je navíc deštník ještě také ve vícebarevném designu sledující aktuální módní trendy.

 

Vzhledem ke své malé hmotnosti a pestré barevnosti jsou doporučovány také pro děti do školní tašky.

Všechny deštníky Doppler Havanna najdete ZDE.

 

Krásný deštivý den pod ještě krásnějším deštníkem Vám přeje

Tým ZnačkovéDeštníky.cz

Deštníky jsme nadšeni ♥