Deštníky miniMAX®

 

Minimální rozměr u složeného deštníku, maximální rozměr u rozevřeného deštníku.

Pestrá paleta barev, kvalita, snadná dostupnost a sortiment s velmi výhodnou cenou.

To je charakteristika deštníků miniMAX® vyráběné holandskou firmou IMPLIVA – spolehlivou rodinnou firmou s více než 65letou zkušeností v oblasti deštníků.

 Ploche-destniky-miniMAX-Slim

Jednobarevné deštníky pro ženy, muže a děti.

Skládací deštníky miniMAX® Slim jsou malé manuální deštníky v pestrých barvách. Zaujmou především svým plochým tvarem a nízkou hmotností 255 g. Průměr střechy je 90 cm. 

Deštníky je vhodné především pro ženy, ale díky své hmotnosti a plochému tvaru jej ocení i děti. Konstrukce je větruodolná, i když v porovnání s jinými deštníky je viditelně tenčí. Rukojeť je pogumovaná, příjemná do ruky. Látkový obal stejné barvy je samozřejmostí. Deštník je možné pohodlně nosit na dně tašky nebo třeba i v kapse saka či bundy.

 miniMAX Manual deštník

 

Skládací deštníky miniMAX® Manual jsou malé mechanické jednobarevné deštníky v klasickém kulatém tvaru, nabízí však také docela nízkou hmotnost a to 269 g.

Deštníky jsou vhodné pro celou rodinu. Černě lakovaná konstrukce je pevná a odolná větru. Součástí deštníku je látkový obal ve stejné barvě a originální rukojeť s poutkem, díky němuž je možné deštník nosit zavěšený na zápěstí.

 

Krásný deštivý den pod ještě krásnějším deštníkem Vám přeje

Tým ZnačkovéDeštníky.cz

Deštníky jsme nadšeni ♥

 

 

 

Zpět do obchodu