Deštník s kočkou

Lidé a kočky k sobě mají od nepaměti blízko. Domácí mazlíček, který vzbuzuje úsměv i respekt. Kdo má doma kočku, moc dobře ví, že získat si její důvěru je dlouhotrvající proces, a i když si vás kočka konečně oblíbí, je jen na ní, zda se rozhodne k vám přitulit a pomazlit.

Je to královna. V dávných dobách byla dokonce v některých zemích vnímána jako ochránkyně domova a náležitě uctívána a opečovávána.

Pokud kočky milujete, ať již je máte doma nebo ne, oceníte předměty v podobě kočky nebo s jejím potiskem. Tímto praktickým doplňkem v podzimních deštivých dnech může být i deštník.

Doppler_Cozy_Cat

 

 

Deštníky s kočkou jsou velmi oblíbené u všech generací žen a můžeme vybírat jak z decentních, tak i extravagantních potisků.

Jednobarevné deštníky s kočkou a jejím typicky prohnutým kočičím hřbetem, roztomilou kočkou vykukující z černobílých proužků, kočkou s brýlemi z Art kolekce nebo kočku s neodolatelnými červenými srdíčkovými brýlemi. Luxusní deštník s lesklým saténovým potahem posetý malými kočkami a srdíčky. Tyto deštníky jsou skládací s plně automatickým ovládáním. Vhodné pro dospělé nebo starší dívky.

 

Pro děti doporučujeme skládací deštníky s manuálním ovládáním. Krásné jsou deštníky Dreaming s potiskem dvou kočiček.

Z vesmírné kolekce pochází deštník s kočkou jako DJ.

 

Krásný deštivý den pod ještě krásnějším deštníkem Vám přeje Tým ZnačkovéDeštníky.cz

Deštníky jsme nadšeni ♥

Zpět do obchodu