Zpátky do školy

Nový školní rok přináší pro rodiče spoustu povinných nákupů pro své ratolesti. Nové školní potřeby jako jsou sešity, tužky, pastelky, přezůvky, někdy je třeba opět nová aktovka. 

Boty, oblečení a v případě deště i pláštěnku nebo deštník. Některé děti vozí do školy rodiče autem, ty deštník nepotřebují, převážná většina však chodí pěšky nebo dojíždí vlakem, autobusem či metrem.  

Scout_Kampagnenmotive_21-22_05_v2

 

Pro bezpečnou cestu do školy a zpět je vhodné umístit bezpečnostní reflexní prvky na oblečení, na školní brašnu, na bundu, na boty. V deštivých dnech proto využíváme deštníky s reflexními pásky.

 

Dětské deštníky s obrázkem Scout

Německá firma Scout vyrábí kvalitní dětské deštníky s ochrannými prvky. Pro starší děti nabízí jednobarevné deštníky s tenkým reflexním páskem v dívčích i chlapeckých barvách.

  10018 dohro

Pro menší děti jsou deštníky obohacené žádanými dětskými obrázky jako jsou dinosauři, koně, princezny, závodní formule, kopací míč a samozřejmě nesmí chybět reflexní proužek.

 

10040 delfini oba

 

Deštníky Scout mají odlehčenou konstrukci, kvalitní potah a dráty zakončené bezpečnou kulatou plastovou špičkou dokonale barevně sladěnou s rukojetí a poutkem. Díky poutku se dá deštník nosit pohodlně na zápěstí nebo připevnit k aktovce. Nízká hmotnost ulehčuje výběr deštníku jako vhodných do školní tašky.

 

Všechny dětské deštníky Scout najdete zde.

 

Krásný deštivý den pod ještě krásnějším deštníkem Vám přeje Tým ZnačkovéDeštníky.cz

Deštníky jsme nadšeni ♥

Zpět do obchodu