Značkové deštníky Fulton

Originální deštníky značky Fulton

Společnost Fulton je v současné době největší výrobce kvalitních deštníků ve Velké Británii. Tradice a znalosti se dědí z generace na generaci. Kvalita je stavební kámen úspěchu.

Při výrobě jsou používány nejkvalitnější materiály a moderní konstrukční postupy, které jsou korunovány dlouhodobým testováním ještě před tím, než se produkt dostane do výroby.

Kolekce se pravidelně obměňuje každých šest měsíců a deštníky jsou v podstatě originály, které nejsou masově vyráběny ve velkých nákladech, což je odlišuje od ostatních značek.

fulton-damsky-skladaci-destnik-tiny-2-paper-roses

Spolupráce s návrháři

Společnost Fulton spolupracuje se světovými módními návrháři jako Cath Kidston, Lulu Guiness, Orla Kiely, William Morris, Simeon Farrar a Julie Dodsworth. Tito módní návrháři tvoří speciální limitované edice potahových látek, které Fulton poté vyrábí. Tyto deštníky dotváří kolekce ostatních výrobků těchto známých jmen v módním průmyslu, které naleznete v jejich buticích po celém světě.

minilite-2-skladaci-damsky-destnik-manual-watercolour-blossom

Kombinace návrhu designu potahu deštníku s dalšími komponenty, jako například rukojeť, její tvar či použitý materiál a kvalitní větruodolná konstrukce, vytváří z deštníku Fulton unikátní produkt s dlouhou životností podle požadavků aktuální módy.

Deštníky Fulton jsou navrženy tak, abyste se na ně mohli kdykoli spolehnout.

fulton